Onze Werkwijze

 

CAD Ontwikkelsoftware

Onze projectengineers werken met verschillende 3D-CAD applicaties. Solid Edge, Autodesk Inventor en Solid Works. Omdat er ruim voldoende 3D ervaring aanwezig is bij de engineers, is het overstappen naar een andere CAD-applicatie geen enkel probleem. Het is immers een gereedschap om het ontwerpproces te ondersteunen.  Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van welke CAD-applicatie u gebruikt. Onze engineers zijn intern opgeleid tot CAD specialisten en zijn direct inzetbaar. Voor projecten op onze engineeringsafdeling, maar ook zeker wanneer u een ervaren tekenaar werktuigbouw (Tekenaar-Constructeur) in huis wilt halen.Projectbegeleiding

De Gier Engineering is in staat geheel zelfstandig werktuigbouwkundige projecten uit te voeren. U wordt op deze manier dus volledig ontzorgd. Door onze jarenlange ervaring zijn we ter zake kundig en kunnen we uiterst efficiënt werken. Ieder project is anders, maar de basis van alle projecten is gelijk. Een goede voorbereiding is essentieel, daarnaast zijn technisch inzicht, ervaring en flexibiliteit de eigenschappen die De Gier Engineering telkens weer inzet om projecten tot een goed einde te brengen.


 

Fabricage en Assemblage

De Gier Engineering heeft een intensieve samenwerking met  Metaalwarenfabriek Blozo B.V. ,  welke sinds1962 actief op het gebied van plaat- en constructiewerk. Blozo produceert niet alleen halffabricaten, maar assembleren deze desgewenst complexe installaties en machines.  Door deze samenwerking is De Gier Engineering in staat om projecten van concept tot realisatie aan te bieden.

 

 

Bent u op zoek naar een werktuigbouwkundige ingenieursbureau met veel praktische ervaring of wilt u gebruik maken van onze CAD specialisten neem dan gerust contact met ons op!


Adres : Santplaet 190, 3144 DT, Maassluis

Tel: 0614997624

Linkedin Profiel klik HIER


Direct Zoeken

De Gier Engineering

SUSE maakt containers makkelijk https://t.co/xLh2gKGhVN
De Gier Engineering

There’s Less to This Than Meets the Eye https://t.co/Ve3ea4L8gp
De Gier Engineering

Beste Connecties, Wij zijn opzoek naar meerdere Mechanical Engineers met ervaring in de zware werktuigbouw (kranenbouw) Ben jij er een? N…
De Gier Engineering

IHC Merwede boekt grootste order ooit http://t.co/aFBrp6wBWD via @NUnl